Enig resultaat

 • Wandpaneel AcousticSport®

  Uitgebreide mogelijkheden.

  Kenmerken:

  → AcoustiSport® Wandpanelen worden opgebouwd met een achterplaat van 12mm brandveilige MDF Firax waarop een MDF rand met een hoogte van 45 mm en afgeronde hoek wordt bevestigd. Hierin past exact de akoestische vulling van gerecycled katoen (Metisse), ook deze heeft een dikte van 45 mm.

  → De AcoustiSport® Wandpanelen worden bekleed met een brandveilige stof in Trevira CS. Onze standaard stof Ipanema is leverbaar in diverse fraaie kleuren.

  → Montage van de AcoustiSport® Wandpanelen gebeurd d.m.v. haaklatten (3 st. per paneel) welke op de achterzijde van de wandpanelen worden bevestigd. Het is mogelijk om deze AcoustiSport® Wandpanelen in afwijkende maten te leveren. De standaardmaat is 1200×2400 mm (BxH) Ook is het mogelijk om sparingen in het paneel aan te brengen voor bijv. een schakelaar.

  →AcoustiSport® Wandpanelen voor in sportzalen, sporthallen en gymzalen voldoen aan de hoogste eisen m.b.t.      akoestiek (absorptiewaarde van 1,0), voldoen aan de norm voor balvastheid volgens DIN 18032-3 en haalt de hoogst mogelijke waardes qua brandgedrag door toepassing van MDF Firax, Metisse en stof in Trevira CS. Alle drie de componenten halen in de euroklasse brandtest B-S1-D0.