Akoestisch plafond

Is de akoestiek in uw bedrijfsruimte of woning niet optimaal? Dan kan dit ten koste gaan van de productiviteit op de werkvloer of de sfeer in huis. Met een slechte akoestiek kan een ruimte hol klinken of is er eerder sprake van geluidsoverlast. Uw woning voelt daardoor niet echt als thuis of werknemers kunnen hierdoor moeilijk concentreren in uw bedrijfsruimte. Wanneer de akoestiek niet optimaal is, kunt u een akoestisch plafond bij ons bestellen. Wij kunnen akoestische plafondplaten op maat leveren en plaatselijk voor u monteren. Een akoestisch plafond absorbeert geluid, waardoor u geen echo meer hoort en geluidsoverlast verleden tijd is.

Akoestisch plafond
Akoestisch plafond
Akoestisch plafond
Akoestisch plafond

Wanneer kiest u voor een akoestisch plafond?

Merkt u dat het in uw bedrijfspand erg luidruchtig is en dat dit ten koste gaat van de productiviteit? Heeft u een restaurant of callcenter en is het lastig om een gesprek te voeren, omdat u iedereen tegelijkertijd hoort? Of is uw woning minimalistisch ingericht en klinkt de ruimte ontzettend hol? In al deze gevallen kan een akoestisch plafond de oplossing vormen. Omdat wij een akoestisch plafond op maat kunnen leveren, vindt u bij ons altijd een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Een kosteloze analyse aanvragen

Naast dat we uw woning of bedrijfspand van een akoestisch plafond kunnen voorzien, kunnen we ook andere akoestische oplossingen leveren. Bent u benieuwd wat in uw geval de beste manier is om de akoestiek te verbeteren? Dan voeren we graag een kosteloze analyse bij u op locatie uit. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Gaat u daarmee akkoord? Dan leveren we een akoestische oplossing op maat. Wij kunnen de akoestische plafondpanelen en wandpanelen ook voor u monteren.

Meer dan alleen plafondpanelen

De akoestische plafonds die wij u kunnen aanbieden hebben een moderne en luxe uitstraling. Het is ook mogelijk om de plafondpanelen van een print te voorzien. Zo kunnen we een tekening, logo of afbeelding op de panelen plaatsen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat het akoestisch plafond naadloos aansluit op de ruimte in kwestie. In een bedrijfsruimte kunnen we bijvoorbeeld een plafondpaneel plaatsen met daarop het logo van uw bedrijf.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over onze akoestische oplossingen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de werking van een akoestisch plafond en over de andere akoestische oplossingen die we aanbieden. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u ook in dat geval gerust contact met ons op!

Verzoek om terug te bellen