Akoestisch plafond

Als u weleens op uw werk zit en u uw medewerkers niet eens kunt verstaan, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Dit kan gedaan worden door middel van een akoestisch plafond. Wij verkopen akoestische plafondpanelen die ervoor zullen zorgen dat de nagalm en onverstaanbaarheid van uw collega’s zal oplossen. Nadat u bij ons een akoestisch plafond geregeld heeft, zult u weer gewoon op een normale toon met uw collega’s kunnen overleggen en wordt u niet steeds afgeleid door andere gesprekken. Dit heeft uiteraard als voordeel dat u en uw collega’s hierdoor beter en geconcentreerder kunnen werken, waardoor de sfeer en communicatie verbeteren en de productiviteit stijgt.

Wat is een akoestisch plafond?

Een akoestisch plafond is een geluidsabsorberend en geluidsdempend plafond. Dit houdt in dat er veel minder sprake zal zijn van een nagalm en andere ongewenste geluiden. Hierdoor kunt u beter met elkaar praten en heeft u minder last van anderen. Met een akoestisch plafond kunt u er overigens ook voor zorgen dat u uw plafond een stukje aantrekkelijker maakt om naar te kijken. De wandpanelen die wij kunnen leveren voor uw akoestische plafond zijn namelijk te krijgen in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Als hier toch nog niets tussen zit, kunt u ook wandpanelen bestellen met een bepaalde foto of tekening erop. Zo kunt u wellicht een akoestisch plafond hebben van allemaal plafondpanelen met het logo van uw bedrijf erop. Als u het in uw privéwoning laat installeren, kunt u juist voor mooie foto’s van uw familie of huisdieren kiezen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Wie heeft er wat aan een akoestisch plafond?

Kort gezegd heeft vrijwel iedereen baat bij een akoestisch plafond. Als u bij u thuis een kamer heeft die nogal kil aanvoelt, kan dat komen door de slechte akoestiek. Dit valt op te lossen door er akoestische wandpanelen en een akoestisch plafond te laten installeren. Deze zorgen ervoor dat geluiden veel minder hard en galmend binnenkomen en kunnen de kamer meteen wat opleuken. Maar ook als u bijvoorbeeld een restaurant heeft is een goede akoestiek belangrijk. Uw klanten kunnen dan namelijk gewoon een gesprek voeren. Als dit niet zo is, dan kan dat ervoor zorgen dat sommige mensen dan een ander restaurant op zullen zoeken. Een akoestisch plafond staat dus niet alleen mooi, maar kan u ook geld opleveren. Als u interesse heeft in een akoestisch plafond of andere akoestische panelen, zoals voor in een sporthal, dan horen wij dat graag van u.

Akoestisch plafond