Akoestisch wandpaneel

Het is vaak iets wat u wellicht niet als eerste opvalt in bijvoorbeeld een restaurant of café, maar het is wel ongelooflijk belangrijk. De akoestiek van een gebouw bepaalt namelijk een heleboel. Zo wordt de sfeer voor een groot deel bepaald door de akoestiek. Een galmend gebouw ziet men al snel als verlaten of slecht onderhouden. Verder is het voor de klanten en werknemers in een gebouw ook van groot belang of er sprake is van goede akoestiek. Als daar namelijk geen sprake van is, zal het voeren van een gesprek vaak niet zo makkelijk zijn en soms kan het zelfs zo erg zijn dat u uw gesprekspartner überhaupt nauwelijks verstaat. De sfeer en of u een gesprek kunt hebben, zijn belangrijke onderdelen voor restaurants en cafés. Om ervoor te zorgen dat de slechte akoestiek u geen klanten gaat kosten, kunt u bij ons allerlei akoestische hulpmiddelen krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld akoestische wandpanelen.

Wat is een akoestisch wandpaneel?

Akoestische wandpanelen zijn wandpanelen die ervoor zorgen dat uw wand meer geluidsisolerend wordt. Hierdoor zal met de galm en het overtollige geluid afgerekend worden. Onze akoestische wandpanelen zijn goed te gebruiken in allerlei soorten gebouwen, omdat we deze in veel verschillende kleuren en afwerkingen kunnen leveren. Verder kunt u deze zelfs met een eigen foto of tekening laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld een aantal grote, mooie foto’s in uw restaurant ophangen, die er ook nog eens voor zorgen dat de akoestiek verbetert. Deze akoestische fotowanden zien er prachtig uit en kunt u dus helemaal zo laten maken als u wilt.

Wie zijn er gebaat bij akoestische wandpanelen?

Zoals wij al hadden gezegd, zijn restaurants en cafés hier zeker bij gebaat. Maar verder kunt u zich ook wel voorstellen dat u deze akoestische wandpanelen of onze akoestische plafondpanelen thuis ook goed kunt gebruiken. Zeker doordat u uw eigen foto’s op onze wandpanelen kunt laten zetten, kunt u er dus voor zorgen dat u uw woonkamer akoestisch isoleert en dat er een mooie prent komt te hangen. Verder verkopen wij ook akoestische wandpanelen voor bijvoorbeeld in de sporthal. Sporthallen zijn namelijk berucht om de galm die daar altijd lijkt te zijn. Met onze akoestische wandpanelen kan deze galm verminderd worden. Verder bieden ze ook een prettigere wand om tegen te botsen. Het is dus ook een soort bescherming voor de sporters, die in de sporthal aan het sporten zijn. Neem vooral contact met ons op, als u geïnteresseerd bent.

Akoestisch wandpaneel