Akoestisch wandpaneel

Laat de akoestiek in uw bedrijfsruimte of woning nog een en ander te wensen over? Wij kunnen een akoestisch wandpaneel op maat voor u leveren en monteren. Een wandpaneel werkt geluiddempend, waardoor geluidsoverlast geen rol meer speelt. Ook als geluiden erg hol klinken in uw woning of bedrijfsruimte, kan een akoestisch wandpaneel een oplossing vormen.

Wilt u een akoestisch wandpaneel op maat bestellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wilt u graag meer weten over onze akoestische oplossingen? Leest u dan verder!

Akoestisch wandpaneel
Akoestisch wandpaneel
Akoestisch wandpaneel
Akoestisch wandpaneel

Een akoestisch wandpaneel maakt een enorm verschil

Een akoestisch wandpaneel absorbeert geluiden, waardoor geluiden niet langer tegen de wand weerkaatsen. In een bedrijfsruimte kan dit ervoor zorgen dat men zich beter kan concentreren, maar een wandpaneel zorgt ook voor een betere sfeer. In moderne woningen met een minimalistische inrichting kan de akoestiek bijvoorbeeld behoorlijk slecht zijn. Als de ruimte hierdoor erg hol klinkt, kan dit ervoor zorgen dat de woning kil aanvoelt. Vandaar dat het geen slecht idee is om voor onze akoestische oplossingen te kiezen als u merkt dat de ruimte geen goede akoestiek heeft. Onze wandpanelen hebben een strakke uitstraling en kunnen eventueel van een afbeelding, logo of tekening voorzien worden.

Onze werkwijze

Merkt u dat de akoestiek in uw ruimte slecht is? Dan komen wij graag bij u langs voor een gratis analyse. Wij gaan dan voor u na wat de beste oplossing is en kunnen bijvoorbeeld een akoestisch wandpaneel voorstellen. Naar aanleiding van onze analyse ontvangt u een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord, dan zullen wij een akoestisch wandpaneel op maat voor u realiseren en komen we deze bij u monteren. Naast dat we akoestische wandpanelen voor u kunnen plaatsen, bieden we ook andere akoestische oplossingen aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook akoestische plafondpanelen of roomdividers voor u plaatsen.

Bij Akoestiek Company hanteren we een persoonlijke werkwijze en vinden we het belangrijk om u goed advies te verstrekken. Wij bedenken een oplossing op maat, zodat problemen met de akoestiek snel verleden tijd zijn.

Neemt u gerust contact met ons op

Wilt u een akoestisch wandpaneel bestellen? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we een maatwerk oplossing kunnen leveren. Ook indien u nog vragen heeft over onze akoestische oplossingen, raden we u aan om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de werking van onze producten.

Verzoek om terug te bellen