Akoestische AC zuilen

Onze akoestische AC zuilen zijn de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote ruimtes waarin niet alleen de nadruk wordt gelegd op een goede akoestiek, maar ook op een aantrekkelijk design. Deze breedband absorber -die bij voorkeur in de hoeken van de ruimte wordt geplaatst- absorbeert in het gehele frequentiespectrum bijna alle tonen.

De AC zuilen zijn in staat om vervelende hoekreflecties voor bijna 100% te elimineren. Hierdoor wordt de spraakverstaanbaarheid in ruimtes met AC zuilen direct merkbaar beter.

De AC zuilen integreren naadloos in de ruimte en versterken deze niet alleen akoestisch. Dankzij het fraaie ontwerp is de AC zuil tevens een functioneel en decoratief interieur element.

De AC zuilen kunnen bekleed worden in een groot scala aan stoffen. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze akoestische zuilen te voorzien van een fraaie print. Dit kan een willekeurige afbeelding zijn maar ook een logo en of tekst. Kortom, een echte eyecatcher met geweldige akoestische eigenschappen!

Technische specificaties

- Afmetingen: hoogte 1200 tot maximaal 2000mm
- Diameter: Ø 300 mm / Ø 400 mm
- Vormen: Cilinder en balk ( vierkant of rond )
- Stof: textiel bekleding MoVe (overige stoffen op aanvraag)
- Kleuren: 40 kleuren
- Materiaal: kern van vlam vertragend akoestisch foam
- Gewicht: bij een hoogte van 2000mm 400x400mm 30kg
- Randafwerking: haakse rand King, afgeronde rand Droste

Toepassingsgebieden

Kantoorruimtes zoals kleine en middelgrote zalen, conferentie- en vergaderruimten, presentatieruimtes

• Opnamestudio’s
• Horeca en Leisure
• Woonhuizen
• Ruimtes waar wand- of plafondoppervlakken niet kunnen worden gebruikt om de akoestiek te verbeteren (glazen wanden)
• Ruimtes met een bestaand akoestisch plafond, waarin ook in het laagfrequente bereik een evenwichtige akoestiek moet worden bereikt.