Akoestische plafondpanelen

Vindt u slechte akoestiek soms ook zo enorm frustrerend? Heeft u het gevoel dat er een aantal kamers in uw huis zijn die kil aanvoelen? Of hoort u constant klachten over de slechte akoestiek in uw klaslokalen? Misschien zoekt u wel naar een oplossing voor de galm en het omgevingsgeluid in uw restaurant? Wat de reden ook is en wie u als klant ook bent, wij kunnen u aan een goede en mooie oplossing helpen. Met onze akoestische plafondpanelen en akoestische wandpanelen kunt u er namelijk voor zorgen dat uw woning, kantoorpand, restaurant of ander gebouw weer een stuk prettiger wordt. Zowel qua uitstraling als qua functionaliteit en sfeer.

Waarom zou u investeren in akoestische plafondpanelen?

Als u een bedrijf heeft en het akoestisch niet helemaal goed geregeld is in uw bedrijf, dan kan dit u klanten kosten. Wanneer u bijvoorbeeld nauwelijks een gesprek kunt voeren in een restaurant, dan is de kans vrij aanwezig dat u dat restaurant niet snel opnieuw bezoekt. Verder is een kantoor zonder akoestische plafondpanelen vaak ook niet helemaal zoals u zou willen. Door de galm en slechte verstaanbaarheid, gaat men uit zichzelf harder praten. Dit leidt vervolgens weer andere werknemers af en zorgt voor een lagere productiviteit. Slechte akoestiek leidt tot irritatie en stress en kan er zelfs voor zorgen dat mensen zich vaker ziek melden. Als u investeert in akoestische plafondpanelen, zorgt u ervoor dat deze problemen zich nauwelijks tot niet voor zullen doen. Hierdoor creëert u een fijnere sfeer voor al uw werknemers, verbetert u de samenwerking en communicatie tussen uw werknemers en zal de productiviteit stijgen. Zeg daar maar eens nee tegen.

Hoe zien onze akoestische plafondpanelen eruit?

Misschien denkt u bij akoestische plafondpanelen aan lelijke, saaie panelen voor op uw dak. Hoewel saaie akoestische plafondpanelen de klus ook kunnen klaren, wil het oog natuurlijk ook wel wat. Onze akoestische plafondpanelen zijn dan ook in allerlei kleuren en maten te verkrijgen. Voor de randafwerking kunt u kiezen uit drie kleuren: zilvergrijs, zwart en wit, maar voor het paneel zelf kunt u kiezen uit dertien verschillende, fraaie kleuren. Zo zit er altijd wel een akoestisch plafondpaneel tussen dat in uw woning of pand past. Mocht dit toch niet zijn wat u zoekt, dan kunt u ook uw eigen foto, logo of tekening op onze akoestische plafondpanelen laten drukken. Dit gaat niet ten koste van de brandveiligheid en de mate van geluidsisolatie van het akoestische plafond.

Akoestische plafondpanelen