Akoestische
plafondpanelen

In veel moderne gebouwen laat de akoestiek nog een en ander te wensen over. Voor de bouw worden harde materialen gebruikt en dankzij de huidige interieurtrends is er vaak sprake van een minimale aankleding. Dat zorgt ervoor dat geluiden soms behoorlijk hol kunnen klinken. Het kan bovendien voor geluidsoverlast zorgen. Met behulp van onze plafondpanelen kunt u dit probleem verhelpen. De akoestische plafondpanelen zijn ideaal voor hol klinkende ruimtes, maar ook voor ruimtes waarin veel lawaai geproduceerd wordt. Met een goede akoestiek wordt de ruimte in kwestie sfeervoller. Wilt u een akoestisch plafondpaneel bestellen? Neemt u dan direct contact met ons op. 

Wilt u eerst meer weten over de akoestische plafondpanelen in ons assortiment? Leest u dan verder!

Akoestische plafondpanelen
Akoestische plafondpanelen
Akoestische plafondpanelen
Akoestische plafondpanelen

Waarom akoestische plafondpanelen?

Een hol klinkende ruimte voelt ongezellig, maar ook geluidsoverlast kan een rol spelen wanneer er sprake is van een slechte akoestiek. Zo kan een slechte akoestiek ook voor een verminderde concentratie op de werkvloer zorgen. In huis kan slechte akoestiek voor ergernis zorgen en het idee geven dat uw woning niet af is. 


Vandaar dat veel horecazaken, onderwijsinstellingen, callcenters en particulieren ervoor kiezen om plafondpanelen te plaatsen. Met akoestische plafondpanelen krijgt u een betere akoestiek in de ruimte, zonder dat u de ruimte moet vullen met meubels waar u niet op zit te wachten. Wij kunnen de akoestische plafondpanelen voor u monteren.

Over onze akoestische plafondpanelen

Bij Akoestiek Company kunt u Acoustic® plafondpanelen op maat bestellen. We kunnen plafondpanelen leveren die tot op de millimeter nauwkeurig zijn. De maximale afmetingen van deze plafondpanelen zijn 4000 × 1700 millimeter. 

 Eventueel kunnen we de akoestische plafondpanelen van een print voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo, afbeelding of tekening op de plafondpanelen laten plaatsen. We kunnen de akoestische plafondpanelen zelf van een print voorzien, maar u kunt ook een bedrukt disprodoek bij ons bestellen.

Meer dan alleen plafondpanelen

Als u een akoestisch plafond wilt creëren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor al uw andere akoestische oplossingen kunt u echter bij ons aankloppen. Zo bieden we ook akoestische panelen aan voor wanden en kunt u ook akoestische roomdividers bij ons bestellen. Indien de akoestiek in uw woning of bedrijfsruimte niet optimaal is, kunt u dus altijd bij ons terecht.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd of akoestische plafondpanelen in uw geval voldoende zijn? Heeft u vragen over de eigenschappen van onze panelen? Of krijgt u graag advies bij het kiezen van een akoestische oplossing? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u alles over onze akoestische oplossingen kunnen vertellen.

Verzoek om terug te bellen