AcousticStof® bureaupanelen

- De panelen worden opgebouwd uit een frame van 40mm berken multiplex en gevuld met minerale wol.

- Voor de geluidsabsorptie gebruiken wij standaard 40 mm minerale wol met een minimale NRC waarden van 0,95. (absorptieklasse A). Vanzelfsprekend kunnen wij op verzoek ook 50 of 60 mm minerale wol toepassen.

- De AcousticStof® panelen worden voorzien van een bekledingsstof uit een zeer uitgebreid gamma. In principe kan elke gewenste stof door u gekozen worden. Standaard werken wij met de stof MoVe, een wollen viltachtige stof, voor de beklede panelen. Deze stof voldoet aan alle gestelde eisen en is zowel akoestisch open als ook brandveilig.

- De enkele panelen kunnen geplaatst worden tussen bureaus op voetjes als Desk-up of als fly-by panelen worden bevestigd d.w.v. een klem aan het bureaublad.

- Meerdere panelen worden gekoppeld met een tweetal Paneel Koppel Elementen (PKE) hierdoor zijn de panelen zeer eenvoudig te plaatsen, demontabel en volledig stabiel. De zwevende tussen-panelen (bij H-opstellingen) zijn 700mm hoog ivm maximale afmeting van de stof MoVe van 1400mm.

- Voor alle panelen geldt dat er een ruimte van 20mm is tussen de AcousticStof® wanden en bureau, dit i.v.m. bedrading en ARBO eisen.

- AcousticStof® panelen kunnen op verzoek afgewerkt worden met een geëxtrudeerd aluminium profiel in de kleur zilvergrijs. AcousticStof® bureaupanelen worden op klantspecificatie geproduceerd.

AcousticStofPrint® bureaupanelen

Indien u een geprinte stof wenst of een stof geprint in een bepaalde RAL kleur, dan is Disprodoek een goede keuze. Deze stof voldoet aan alle gestelde eisen en is zowel akoestisch open als ook brandveilig. Disprodoek is leverbaar tot een breedte van 3 meter en is hierdoor dus prima te gebruiken voor grote panelen. De gebruikte materialen om het geluid te absorberen zijn brandveilig en voldoen volgens Euroklasse A2-S1-D0 aan de hoogst mogelijke brandeisen.