CLIPSO, het innovatieve concept voor koude spanplafonds en wandbekleding.

Het CLIPSO® plafond- en wandsysteem is ontworpen om een esthetische en functionele oplossing te bieden voor plafond- en wandtoepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie. Door zijn innovatieve eigenschappen is het geschikt voor zowel commercieel als particulier gebruik. CLIPSO doeken kunnen op maat worden geleverd , gebruik maken van gebogen vormen is geen enkel probleem . De Clipso doeken zijn ook te bedrukken en tevens is er ook de mogelijkheid om een verlicht oppervlak te maken ( lichtplafond , lichtwand , lichtbox , … ) tevens hebben de Clipso doeken zeer efficiënte akoestische eigenschappen.

De technologie

CLIPSO bedekkingen zijn een geweven polyester stof bedekt met polyurethaan. Deze technologie combineert de unieke esthetiek van een samengestelde afwerking met grote functionaliteit en duurzaamheid. Een enkel stuk stof kan naadloos tot een maximum van 5,10m breed geplaatst worden, waardoor een perfect glad oppervlak en uniforme spanning wordt gewaarborgd. Door de geweven eigenschappen kunnen de bedekkingen gemakkelijk met behulp van balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz. worden omwikkeld. Daarnaast zijn de integratie van mechanische, elektrische, verwarmings- en sanitaire voorzieningen gemakkelijk te verwezenlijken.

Met behulp van de CLIPSO hightechprofielen kunnen deze spandoeken geplaatst worden op zowel plafonds als muren met allerlei hoeken en kanten . Het CLIPSO-spandoek plaatst gemakkelijk rond balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz.

Wil jij graag meer ontdekken over de CLIPSO spandoeken ? Neem dan contact met ons op via het reageerformulier.

U hebt een project ?

Akoestiek Company begeleid u naar de juiste keuze uit onze doeken en profielen, Na het kiezen van het doek en de profielen gaan we over naar de keuze van het design, Akoestiek Company is geabonneerd op diverse beeldenbanken op internet waarvan onze klanten gebruik kunnen maken. De foto’ die u kan vinden in deze beeldbanken kunnen gebruikt worden voor groot formaat prints.
Op het moment dat de doeken, profielen en de print zijn gekozen kan u als klant kiezen voor een kant en klare oplossing die u snel en efficiënt kan installeren of u kan ervoor kiezen om uitsluitend de materialen te bestellen.

 

akoestiekcompany