Akoestiek in huis

Ook in uw eigen woonomgeving kan slechte akoestiek een storende factor zijn. Huidige bouw- en inrichting trends leiden vaak tot het gebruik van veel harde materialen en een minimalistische aankleding van de ruimte. Een slechte akoestiek in huis kan ervoor zorgen dat een ruimte niet gezellig, of zelfs als kil aanvoelt. Daarnaast kan het zorgen voor concentratieverlies, een slechte verstaanbaarheid en zelfs geluidsoverlast in aangrenzende ruimten.

Aankleding van ruimtes in uw huis middels mooie akoestische wandpanelen voorzien van een foto, kunstwerk of eigen werk geeft de ruimte meer uitstraling en lost tevens het akoestisch probleem eenvoudig op. Zonder inbreuk te doen op het oorspronkelijk bedoelde karakter van de woonomgeving. De panelen worden 100% opgenomen in het interieur. Akoestiek in huis verbeteren? Dat kan, met de akoestische oplossingen van Akoestiek Company!

Wilt u meer weten over de creatieve mogelijkheden voor uw huis die Akoestiek Company u kan bieden, neem contact op of kijk op de webshop?