Acoustic® plafondpanelen

Het geluid absorberende Acoustic® plafondpaneel is een zeer praktische en aantrekkelijke oplossing voor interieurs met een slechte akoestiek.

- De maximale paneelmaat van één Acoustic® plafondpaneel is 4000 x 1700 mm.

- Op klantspecificatie kan echter binnen deze maximale maat elke andere afmeting op de millimeter nauwkeurig worden geproduceerd.

- De randafwerking bestaat uit een geëxtrudeerd aluminium profiel en is leverbaar in 3 kleuren: zilvergrijs, zwart en wit.

- Standaard plafondpanelen kunnen gemonteerd worden aan verstelbare staalkabelhangers maar ook zonder verlies aan hoogte direct aan het bouwkundige plafond worden gemonteerd. Acoustic® panelen kunnen zowel staand als hangend gemonteerd worden.

- Het Acoustic® plafondpaneel is leverbaar in vele kleuren en stoffen.

AcousticStandaardPrint® plafondpanelen

Een toegevoegde waarde van onze AcousticStandaardPrint® plafondpanelen is de mogelijkheid de standaard panelen te voorzien van een print met een bepaalde afbeelding (bijvoorbeeld een foto, tekening of logo). Het printwerk heeft geen nadelige effecten voor de brandveiligheid (euroklasse A2-S1-D0) en voor de eventuele reinigbaarheid. AcousticStandaardPrint® plafondpanelen zijn met een licht vochtige doek af te nemen.

AcousticStofPrint® plafondpanelen

Indien u een geprinte stof wenst of een stof geprint in een bepaalde RAL kleur, dan is Disprodoek een goede keuze. Deze stof voldoet aan alle gestelde eisen en is zowel akoestisch open als ook brandveilig. Disprodoek is leverbaar tot een breedte van 3 meter en is hierdoor dus prima te gebruiken voor grote panelen. De gebruikte materialen om het geluid te absorberen zijn brandveilig en voldoen volgens Euroklasse A2-S1-D0 aan de hoogst mogelijke brandeisen.

AcousicStof® plafond Plakpanelen

AcousticStof® plafond Master™ B panelen worden kant-op-kant rechtstreeks op het bouwkundig plafond gelijmd waardoor een plafond met een gladde uitstraling ontstaat. De vellingkant vormt een smalle groef tussen de panelen. Voor toepassingen waarbij de minimaal mogelijke diepte van het systeem vereist is.