AcousticStof® roomdividers

- De dividers worden opgebouwd uit een frame van 40mm berken multiplex en gevuld met minerale wol . Voor de geluidsabsorptie gebruiken wij standaard 40 mm minerale wol met een minimale NRC waarden van 0,95. (absorptieklasse A). Vanzelfsprekend kunnen wij op verzoek ook 50 of 60 mm minerale wol toepassen.

- De AcousticStof® dividers worden voorzien van een bekledingsstof uit een zeer uitgebreid gamma. In principe kan elke gewenste stof door u gekozen worden. Standaard werken wij met de stof MoVe, een wollen viltachtige stof, voor de beklede panelen. Deze stof voldoet aan alle gestelde eisen en is zowel akoestisch open als ook brandveilig.

- De roomdividers kunnen vrij in de ruimte worden geplaatst d.w.v. twee platte aluminium voetjes. Meerdere dividers worden gekoppeld met een tweetal Paneel Koppel Elementen (PKE) hierdoor zijn de dividers zeer eenvoudig te plaatsen, demontabel en volledig stabiel.

- AcousticStof® dividers kunnen op verzoek afgewerkt worden met een geëxtrudeerd aluminium profiel in de kleur zilvergrijs. AcousticStof® dividers worden op klantspecificatie geproduceerd.

AcousticStof® roomdividers

Indien u een geprinte stof wenst of een stof geprint in een bepaalde RAL kleur, dan is Disprodoek een goede keuze. Deze stof voldoet aan alle gestelde eisen en is zowel akoestisch open als ook brandveilig. Disprodoek is leverbaar tot een breedte van 3 meter en is hierdoor dus prima te gebruiken voor grote dividers. Denk hierbij bijv. aan dividers in de maat van 1500 x 1500 mm of zelfs 1800 x 1800 mm. De gebruikte materialen om het geluid te absorberen zijn brandveilig en voldoen volgens Euroklasse A2-S1-D0 aan de hoogst mogelijke brandeisen.