Acoustic® wandpanelen

Het geluid absorberende Acoustic® wandpaneel is een zeer praktische en aantrekkelijke oplossing voor interieurs met een slechte akoestiek.

- De maximale paneelmaat van een Acoustic® wandpaneel is 4000 x 1700 x 50 mm. Op klantspecificatie kan echter binnen deze maximale maat elke andere afmeting op de millimeter nauwkeurig worden geproduceerd.

- De randafwerking bestaat uit een geëxtrudeerd aluminium profiel en is leverbaar in 3 kleuren: zilvergrijs, zwart en wit.

- Het Acoustic® wandpaneel wordt op een zeer eenvoudige wijze bevestigd aan de wand. Met bijgevoegd installatieschema is het ophangen zeer eenvoudig en tijdbesparend.

- Standaard leverbaar in vele stoffen en fraaie kleuren.

AcousticPrint® wandpanelen

Een toegevoegde waarde van onze AcousticPrint® panelen is de mogelijkheid de standaard panelen te voorzien van een print met een bepaalde afbeelding (bijvoorbeeld een foto, tekening of logo). Het printwerk heeft geen nadelige effecten voor de brandveiligheid (euroklasse A2-S1-D0) en voor de eventuele reinigbaarheid. AcousticPrint® panelen zijn met een licht vochtige doek af te nemen.

AcousicStofPrint® wandpanelen

Indien u een geprinte stof wenst of een stof geprint in een bepaalde RAL kleur, dan is Disprodoek een goede keuze. Deze stof voldoet aan alle gestelde eisen en is zowel akoestisch open als ook brandveilig. Disprodoek is leverbaar tot een breedte van 3 meter en is hierdoor dus prima te gebruiken voor grote panelen. De gebruikte materialen om het geluid te absorberen zijn brandveilig en voldoen volgens Euroklasse A2-S1-D0 aan de hoogst mogelijke brandeisen.

AcousicFrame® wandpanelen

AcousticFrame® wandpanelen worden toegepast als de panelen groter moeten worden dan wat er vervoerd kan worden. AcousticFrame® wandpanelen hebben een afwerking met een afbeelding erop geprint. Doeken zijn wisselbaar en reinigbaar.